Til minne om Rune Kampesveen

Postet av Ottestad IL den 16. Jan 2020

Det var med stor sorg vi mottok beskjeden om at Rune Kampesveen gikk bort lørdag 4. januar.

Rune har de siste årene vært sportslig leder i håndballgruppa i Ottestad og styremedlem, kampadministrator, dommerkoordinator, trener og lagleder for to jentelag pluss enda mye mer.

Han var alltid til stede i Ottestadhallen på treninger og kamper, til stede for klubben, for håndballgruppa og for ungene. Rune var utrolig flink med barna, alltid blid og omgjengelig. Og han var en viktig støttespiller for trenere og lagledere. Han var den som hadde kontroll på alt og som bestandig lå et skritt foran. Rune var et JA-menneske og veldig lett å samarbeide med.

Rune etterlater seg kone og tre døtre, og vi sender dem våre varmeste tanker. Dere skal vite at Rune har betydd mye for mange, og at han vil bli savnet og husket.

Tusen takk for alt du gjorde og var for så mange i idrettslaget, Rune. Vi lyser fred over ditt minne.
0 Kommentar

Ny juniortrener gutter på plass!

Postet av Ottestad IL den 25. Nov 2019

Alexander Ødegaard, ny juniortrener.

Vi er stolte over å kunne presentere; Alexander Ødegaard signerte trenerkontrakt i dag som ny trener for Juniorlag Gutter i Ottestad IL Fotball.

Alexander vil bli en flott tilvekst og bidragsyter for våre eldste gutter og sikre en god kontinuitet i vår utviklings-trapp med sikte på spill på seniornivå. Gjennom sin brede erfaring vil han besitte kompetanse til å kunne ivareta både bredde og topp hos våre eldste ungdomspillere.

Alexander har, til tross for sin unge alder, opparbeidet seg høy trenerkompetanse og har lang trenererfaring bl.a fra Nordstrand og Oppsal i Oslo - og nå sist i HamKam. Alexander har UEFA B kompetanse og har ellers erfaring fra ulikt arbeid i fotballskoler og akademier hos klubber som Oppsal, Nordstrand, Ullern og Vålerenga. Han har videre jobbet med analyse og spillerutvikling og også bidratt som trenerutvikler. Alexander har ellers gjennomført ukevise studiebesøk hos klubber som Ajax, Manchester City og Espanyol, noe som skulle tilsi at å få Alexander inn i trenergruppa i OIL vil være en veldig nyttig og god tilvekst. 

Vi ønsker Alexander hjertelig velkommen til oss i Ottestad IL Fotball!

----

NB! SPILLERMØTE FREDAG 29. NOV KL 1700-1830. 

Vi håper alle juniorspillere og støtteapp. har anledning. 

Alexander vil der presentere opplegget for sesongen.

Hilsen sportslig ledelse


0 Kommentar

Treningsavgifter for høsten er på vei

Postet av Ottestad IL den 23. Okt 2019

I perioden 20.-30. oktober sender vi ut sesongens første treningsavgifter for innebandy, volleyball og håndball.

Dersom du ikke mottar treningsavgift fra oss, ber vi deg om å gi beskjed til medlem@ottestadil.no 

Vi er avhengige av denne inntekten for å dekke halleie, drakter, forsikringer og lagskontingenter.

Lykke til med sesongen!


0 Kommentar

Hamar sommerskiskole 2019 ble en super uke!

Postet av Ottestad IL den 17. Aug 2019


På vegne av arrangørklubbene Hamar Skiklubb og Ottestad IL ski, vil vi takke våre fantastiske unge trenere, og ikke minst sportslig leder Marianne Myklebust og praktisk leder Are Nerem. Dere har gjort sommerskiskolen til en uforglemmelig artig, slitsom, inspirerende, trivelig, sosial og opplevelsesrik uke for alle de 115 barna som deltok. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra foreldre om at det var en topp uke for barna!

Vi er stolt over å se at våre unge trenere bare blir mer og mer flinke, ansvarsfulle og ser ut til å ha et svært godt samhold, både seg imellom og med deltakerne. Det er et viktig mål for Hamar sommerskiskole å utvikle unge ledere. Dere viser at vi har lykkes!


Marianne og Are er helt uvurderlige! Vi er kjempeglade for at vi har dere med på laget.

Vil du se flere bilder og lese mer om hva gjorde på sommerskiskolen, se www.hamarsommerski.no og https://www.facebook.com/hamarsommerskiskole/

Vi gleder oss allerede til Hamar sommerskiskole 2020!

Takk også til våre samarbeidspartnere SpareBank 1 Østlandet, Stora Enso og Hedmark fylkeskommune.

Beste hilsen

Ingrid Robøle, leder Hamar Skiklubb

Torfinn Kringlebotn, leder Ottestad IL


0 Kommentar

Baneanlegget stenges uke 31

Postet av Ottestad IL den 29. Jul 2019

Denne uken (29. juli til 4. august) skal løpedekket i idrettsparken repareres/ fullføres, og da kan må hele baneanlegget stenges. Ber om at foreldre gir beskjed til sine barn og ungdommer om å holde seg borte fra kunstgressanlegget en uke, men at treningsfeltet (gress) og Hias-banen er tilgjengelige.0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline