Hedret med bragdmerke

Postet av Ottestad IL den 29. Jan 2018

I helgen ble fem nye medlemmer hedret med Ottestad Idrettslags bragdmerke. Dette er en pris som deles ut til ildsjeler som har lagt ned minst 10 års ekstraordinær innsats (ut over seg selv/egne barn) for klubben. Eller medlemmer som kan vise til ekstraordinære, sportslige prestasjoner. 

Fem verdige vinnere mottok årets bragdmerke: Torleif Finstad (sykkel), Ronny Pedersen (fotball), Mads Brannstorph (fotball), Hilde Borchgrevink (fotball) og Jan Erik Mathiassen (idrettsprestasjoner).

Vinnerne ble feiret på årets Bragdmerkefest på klubbhuset, noen glimt fra begivenheten nedenfor:

 



Fornyet samarbeid med Stange Energi!

Postet av Ottestad IL den 23. Jan 2018

Stange Energi har vært en svært viktig samarbeidspartner for Ottestad IL over flere år. Vi gleder oss over fornyet avtale for 2018!

Stange Energi er en av våre fire hovedsponsorer, og gir et svært viktig bidrag til aktivitetene i Ottestad IL. Sammen arrangerer vi også Stange Energi-rittet (sykkelritt for barn) og Stange Energisprinten (barneløp under HA løpsfestival i oktober).

Vi er stolte av å jobbe sammen med en positiv aktør som satser friskt på miljøvennlig teknologi gjennom utbygging av solenergi og varmepumper.

Vi ser frem til årets samarbeid!

Signering av samarbeidsavtale 2018: Markedssjef May Britt Andersen i Stange Energi og Mari Nordtun i OIL. 



Mestringstimen pluss PROGRAM våren 2018

Postet av Ottestad IL den 19. Jan 2018

Mestringstimen pluss er idrettsskole for de eldste barnehagebarna (for våren 2018 gjelder det barn født 2012-2013). Gruppa er FULLTEGNET.

Her legger vi ut informasjon om de neste øktene i Mestringstimen:

(Samme tidspunkt alle onsdager; kl. 17-17.45)

Onsdag 24.01. FOTBALL-LEK

Vi inviterer til fotball-lek i gymsalen i Ottestadhallen. Fra Ottestad IL fotball kommer Bjørnar Bakken på besøk. Bjørnar er trener for våre fotballjenter født 2009 og jobber til daglig som lærer.

Ta med samme utstyr som vanlig; behagelig tøy, joggesko, vannflaske.

Onsdag 31.01. SKI-LEK

Siste dagen i januar blir det skilek i mestringstimen. Oppmøtested: Ottestad IL idrettspark, Statsminister Otto Blehrs veg 32. Vi møtes ved Block Watne-skiltet på oversiden av klubbhuset.

Fra Ottestad IL ski kommer Merete Nissen Westgaard, Karianne Longva og Ingeborg Børresen. Merete trener i dag den yngste gruppa i OIL ski (2010-11), Karianne og Ingeborg har vært aktive i skigruppa som trenere og frivillige i flere år. Fint om alle møter opp med skisko og ski. Hvis du ikke har ski, ta kontakt, så forsøker vi å skaffe låneutstyr!

Onsdag 07.01. SKI-LEK

Samme opplegg som 31.01. Oppmøte i idrettsparken.

Onsdag 14.02. INNEBANDY

Oppmøte i Ottestadhallen, husk innesko og vann. Vi låner ut køller, baller og briller.

Onsdag 21.02. er det VINTERFERIE, ingen aktivitet

Onsdag 7.3. FOTBALL-LEK

Bjørnar blir med oss med en ny runde med fotball-lek i gymsalen i Ottestadhallen. Ta med samme utstyr som vanlig; behagelig tøy, joggesko, vannflaske. 

Onsdag 14.03. INNEBANDY

Magnus (eller en av hans medhjelpere) kommer tilbake med innebandylek denne onsdagen. Ta med gode sko og vannflaske, så får dere låne innebandyutstyr. 

Onsdag 21.03. VOLLEYBALL

Siste aktivitetskveld er det tid for volleball/ballek. Da kommer Nils Ivar Nes på besøk, han er leder av OIL sin ferske volleyballgruppe, og har i tillegg vært engasjert i Hamar Volleyballklubb i mange år. Alt dere trenger å ta med er gode sko, vannflaske og godt humør.

NB. Mandag 29.01. arrangeres Telenor-karusellen i Idrettsparken. Dette er skicross (skirenn uten tidtaking) for barn, og er åpent for alle. Info og påmelding finner du her: http://ski.ottestadil.no/blog/...  

Mari Nordtun, OIL




Velkommen til Telenorkarusell mandag 29.01

Postet av Ottestad IL den 16. Jan 2018

OIL ski inviterer til Telenorkarusellen på Ottestad (ski-)stadion mandag 29. januar!

Start fra kl 18.15.

Telenorkarusellen er morsom langrennscross uten tidtaking for barn 0-12 år (født 2006 eller tidligere). Mer informasjon og påmelding HER



Trenerkurs 25. januar, tema basistrening for barn

Postet av Ottestad IL den 10. Jan 2018


Velkommen til aktivitetslederkurs!

Tema: Aktivitet for barn under 12 år – basistrening.

Sted: Klubbhuset Ottestad IL

Dato: Torsdag 25. januar 2017 Tid: 18.00 – 21.00

Vi inviterer til en praktisk kurskveld med øvelser rettet mot barn under 12 år. Vi starter med to timer praktiske øvelser utendørs og deltakerne oppfordres til å møte i treningstøy. Kurset avsluttes med teoridel (1 time) inne i klubbhuset.

Denne kvelden tilsvarer modul 4 og Aktivitetslederkurs barneidrett i Norges Idrettsforbund (NIF).

Det er fullt mulig å delta, selv om du ikke har gjennomført øvrige moduler i kurset.

Kursinstruktør Ingunn Fossmellem er en engasjert barnetrener med god kunnskap om basistrening. Ingunn har hovedfag fra Norges Idrettshøgskole og har bred erfaring fra kursvirksomhet over hele landet, deriblant som kurslærer for Norges Idrettsforbund.

Ottestad IL og Hedmark idrettskrets tilbyr dette som en gratis kursmodul.

Påmelding innen mandag 22. januar 2017 via MinIdrett. Kurskode: 1460431. Du kan finne kurset direkte via følgende lenke:  Klikk her for info og påmelding. Kurset er gratis.

Du må logge deg inn for å melde deg på kurset. Dersom du ikke har brukertilgang til MinIdrett fra tidligere, velg opprett ny bruker.

Pål Erik Heimstad, Fagkonsulent klubbutvikling Hedmark IK, PalErik.Heimstad@idrettsforbundet.no, Mob: 913 60 580

Mari Nordtun, Daglig leder Ottestad IL, mari@ottestadil.no, Mob: 971 73 106    



Spilte fotballkamp på Idrettsfest

Postet av Ottestad IL den 9. Jan 2018

Lørdag 6.1. var det Idrettsfest i Hamar i forkant av årets Idrettsgalla. En sporty gjeng fra OIL G2011 stilte til kamp i snøen mot Furnes, HIL, Vang og Storhamar. Og fikk besøk av selveste landslagsjefen!

Spillere fra alle lag samlet med landslagssjef Lagerbäck

G2011 v/ Mikael, Millian, Gabriel, Sondre, Eskil og Preben

Trener Tom Olav gir sine instrukser

Millian setter ballen i mål

Takk for kampen!



Velkommen til skilek for førskolebarn!

Postet av Ottestad IL den 4. Jan 2018

Lørdag 6/1 kl. 11-12 inviterer Ottestad IL Ski til skilek for førskolebarn (født 2012) i Ottestad Idrettspark.

Dette trenger barna: Klær etter forholdene, ski, staver og gjerne refleksvest med navnet godt synlig foran og bak. Ta også med matpakke og sitteplate, så avslutter vi med å spise sammen.

Sjekk ski.ottestadil.no hvis vær og føre skulle endre seg betydelig.

Ta kontakt hvis du har spørsmål. Vi sees!

Kontaktperson: Mette Holland 918 22 548 / hollandm@online.no