Prøvekveld sykkeltøy NY DATO tir 26/1 1730-2000. Nettbutikken er åpen.

Postet av Ottestad IL - Sykkel den 5. Jan 2021

Prøvekveld er tirsdag 26/1 klokka 1730-2000.

Hele vår Bioracer-kolleksjon vil være tilgjengelig: Epic Plus, Race Proven og Prof overdeler, Epic og Race Proven benklær og accessorier. Dame, herre og barnestørrelser.

Årets første nettbutikk holder åpent fra mandag 18/1 til mandag 1/2 med levering før påskeuka. Link

Les om OIL-sykkeltøyet her.


0 Kommentar

Gylne Gutuer 2020 ikke avlyst likevel :-)

Postet av Ottestad IL - Sykkel den 1. Sep 2020

Etter at helsemyndighetene opphevet alle restriksjonene kl 12 i dag (fredag) har vi jobbet på spreng for å få på plass alt som ble kansellert.

Våre medlemmer stiller opp og "vips" har vi alt som skal til.  Tusen takk!!

MYLIFT må også fremheves for særdeles fremoverlent holdning, tusen takk til dem også!

Se https://www.h-a.no/2020/sport/gylne-gutuer-matte-avlyses-na-gar-rittet-som-planlagt-allikevel/ 


________________________________________________________


Helsemyndighetenes påbud om maksimalt 50 personer (Stange) og 20 (Hamar) på alle arrangementer til og med rittdagen 6. september tvinger fram den første avlysningen av Norges barskeste sykkelritt i Norges vakreste kulturlandskap.

OIL Sykkel synes selvfølgelig dette er veldig trist, men har forståelse for beslutningen.

Uansett – takk til dere ville stille opp som vakt på rittet. Vi har faktisk aldri tidligere «fylt opp» vaktlistene så tidlig, og vi håper det vil gå like enkelt ved neste korsvei.

Takk til dere som i dette vanskelige koronaåret hadde skaffet inntekter til OIL i størrelsesorden 50000-75000 kroner, penger som vi i skrivende øyeblikk anser som tapt.

Takk til dere som hadde pådratt dere andre viktige oppgaver under rittet. Takk til dere som har forberedt årets ritt siden september i fjor. 

Takk til Stange kommune og Statens vegvesen som har gjort både asfalt og grus tryggere. Heldigvis er dette arbeid som kommunens innbyggere uansett vil nyte godt av.

...

Gylne Gutuer ble arrangert første gang i 2011.
2011-2012: Klubbritt
2013: Turritt
2014: NCF Rankingritt
2015-2019: NCF Norgescupritt
2018-2019: UCI 1.2 (3. ritt i Uno-X Development Weekend)
2020: Først avlyst på grunn av koronapandemien - så arrangert som planlagt allikevel
2021? UCI 1.2 igjen. Vi planlegger for det.

Frode Vilster Sørli (t.v.) og Kjetil Haaland på beryktede Truls Korseths Hjørne torsdag 27. august. Foto: Gjermund Trøan for Stangeavisa


0 Kommentar

Gylne Gutuer 6. september: Vakter søkes!

Postet av Ottestad IL - Sykkel den 4. Aug 2020

Det nærmer seg årets Uno-X Development Weekend som går av stabelen 4. – 6. september. Ritt på Lillehammer fredag 4. sept. og lørdag 5. sept. samt vårt eget UCI Gylne Gutuer søndag 6. september med start kl. 10.30.

Starten vil gå fra Stange sentrum ved Tingvoldtorget og vil ha samme trase som i fjor hvor vi bl.a. skal en tur innom Romedal, Ilseng og Hjellum i tillegg til den kjente traseen i Stange Vestbygd.

Vi ønsker at du skal bli med på denne sykkelfesten, enten som løypevakt eller stasjonær vakt.

Vakter må minimum ha gjennomført løypevaktkurs. For de som ikke har tatt dette allerede gjøres det på nett (Min Idrett) og tar ca 30 minutter. (Stasjonærvaktkurs er noe mer omfattende og tas på oppsatte tidspunkter og bestemte steder.) Det er behov for over 50 vakter! Rittet vil bli avviklet med rullerende stenging, dvs. at når frontbilen kommer foran rittet sammen med politibil vil all trafikk bli stanset inntil hele kortesjen har passert.

Målpassering er beregnet til ca kl. 14.30. Ved behov kan hver enkelt vakt deles opp i 2 slik at belastningen på hver enkelt vakt blir mindre. Uansett vil hel vakt ikke være aktiv lengre enn noe over 4 timer.

Tilbakemelding må skje så raskt som mulig og senest innen mandag 17.08, slik at vi tidligst mulig får oversikt over disponible mannskaper.

Tilbakemelding gjøres til:

Tor Haugstulen mobil 918 62 760 - mail tor.ha@online.no

eller

Terje Fjæstad mobil 920 93 471 - mail terje.fjastad@gjensidige.no

Nærmere detaljer om oppdraget vil bli gitt på et infomøte på Ottestad’s klubbhus torsdag 03.09 kl. 19.00 - 20.30.

Vi gleder oss, håper du også gjør det.


0 Kommentar

Nettbutikken for sykkeltøy: Åpen til mandag 22/6!

Postet av Ottestad IL - Sykkel den 4. Jun 2020

Bioracer Norge har lansert Epic sommertrøyer og -selebukser for både dame og herre. Vi har testet herreutgaven.

Epic-buksene har minimalt med sømmer, er mer komfortable enn - og føles like i størrelsen som - Race Proven-buksene. Trøya er svært aggressiv, både trang og kort, og man kan vurdere å gå opp en størrelse sammenliknet med Race Proven-trøyene. Til gjengjeld har Epic-trøya bedre plass i lommene enn Race Proven. 

Epic-damebuksen har en praktisk glidelås i ryggen slik at det er mulig med toalettbesøk uten å ta av seg trøya. Du finner Epic under egne kategorier i nettbutikken vår. Bioracer har også en utførende beskrivelse av de nye modellene der.

Race Proven 2.0 Mesh-trøyer er også lagt inn i nettbutikken. De er aldeles vidunderlige i temperaturer lik de vi hadde i pinsen.

Bioracer Epic-trøya:
0 Kommentar

Ingen fellestreninger i april

Postet av Ottestad IL - Sykkel den 7. Apr 2020

Med bakgrunn i rådene fra FHI retningslinjene fra NCF har OIL Sykkel besluttet å avlyse alle fellestreninger i april.

Dersom dere drar på tur sammen og sykler etter hverandre er "ligge på hjul" av smittevernhensyn ikke anbefalt. Her er minsteavstander basert på 2 m ved 0 km/t:


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline