Oppstart fellestreninger landevei NOK EN NY DATO 20/4 2021

Postet av Ottestad IL - Sykkel den 26. Mar 2021

Denne teksten erstatter teksten under streken.

Vi starter "felles"-trening med individuell tempo Tøff Tirsdag den 20/4. Vi møtes på Vikingskipet 1750, og kjører en egentest i TT-tempoløypa i Stange Vestbygd. Hold minst 2 m avstand hele tiden og start eventuelle forbisyklinger tidlig og avslutt dem sent. Ikke forsøk slipstreaming.
Rullende start fra opphev 50-skiltene på Vestbygdvegen like sør for kryss Gubberudvegen/Sandvikavegen. Løypa går til Stange krk, høyre (husk vikeplikt!) til Sørum, venstre til Såstad, følg Såstadvegen mot venstre til kryss Kirkevegen ved Lahlum, venstre (husk vikeplikt!) til Stange Kirke, venstre på Vestbygdvegen. Mål ved 50-skiltene, samme sted som start. Strava

Vi kommer tilbake med mer info om fellestreninger etter 20/4 så snart vi har oversikt.

Mer om treningene våre finner du i menylinjen øverst på siden: Treningstider for det overordnede, og detaljert for treningsgruppene i Kalender.

---------------

Vi starter fellestreningene på landevei tirsdag 13/4 torsdag 15/4. Styret ønsker å se hvordan regjeringen justerer koronatiltakene etter påske, og om de lokale tiltakene følger de nasjonale før vi starter opp, derfor utsettelsen. Tradisjonelt starter vi tirsdagen etter påske, men i år ser vi det altså an en god uke.

Regjeringen har meldt at endring i de nasjonale tiltakene tidligst vil gjelde fra 14/4 i stedet for opprinnelige 12/4, derfor justeringen vår.
Vi krysser fingerne for at vi kan sees på Vikingskipet klokka 1750 torsdag den 15!


0 Kommentar

Bioracer klubbtøy: Butikken er åpen til 22. mars - sykkel og løp

Postet av Ottestad IL - Sykkel den 8. Mar 2021

Vi har tatt fram en kolleksjon Bioracer løpetøy i Ottestad-design. Det (og sykkeltøy for sesongen), kan du kjøpe i nettbutikken til Bioracer fram til mandag 22. mars. Levering blir i uke 21 eller tidligere.

Løpekolleksjonen vår består av en lett jakke for dame og herre, en kortermet trøye med rund hals for herre og v-hals for dame, og til beina kan du velge løs kortbukse for herre, "hot pants" kortbukse i lycra for dame, unisex kortbukse i lycra, og varm tights for dame og herre.

Sykkelkolleksjonen leser du om her.
0 Kommentar

Klubbtøy på lokalt lager!

Postet av Ottestad IL - Sykkel den 21. Feb 2021

Mangler du armvarmere? Hansker? Heldrakt med lommer? Raske skotrekk? Sokker og lue? Fortvil ikke, vi har et lite lokalt lager som du kan handle fra.
Alle bukser, trøyer og heldrakter er i Race Proven (RP) snitt. Armvarmerne er i tillegg til å ha korrekt gult og sort Ottestad-design vannavstøtende.  Kontakt garderobemannen, se nederst i tabellen, du vil ikke angre.


0 Kommentar

Gylne Gutuer 2020 ikke avlyst likevel :-)

Postet av Ottestad IL - Sykkel den 1. Sep 2020

Etter at helsemyndighetene opphevet alle restriksjonene kl 12 i dag (fredag) har vi jobbet på spreng for å få på plass alt som ble kansellert.

Våre medlemmer stiller opp og "vips" har vi alt som skal til.  Tusen takk!!

MYLIFT må også fremheves for særdeles fremoverlent holdning, tusen takk til dem også!

Se https://www.h-a.no/2020/sport/gylne-gutuer-matte-avlyses-na-gar-rittet-som-planlagt-allikevel/ 


________________________________________________________


Helsemyndighetenes påbud om maksimalt 50 personer (Stange) og 20 (Hamar) på alle arrangementer til og med rittdagen 6. september tvinger fram den første avlysningen av Norges barskeste sykkelritt i Norges vakreste kulturlandskap.

OIL Sykkel synes selvfølgelig dette er veldig trist, men har forståelse for beslutningen.

Uansett – takk til dere ville stille opp som vakt på rittet. Vi har faktisk aldri tidligere «fylt opp» vaktlistene så tidlig, og vi håper det vil gå like enkelt ved neste korsvei.

Takk til dere som i dette vanskelige koronaåret hadde skaffet inntekter til OIL i størrelsesorden 50000-75000 kroner, penger som vi i skrivende øyeblikk anser som tapt.

Takk til dere som hadde pådratt dere andre viktige oppgaver under rittet. Takk til dere som har forberedt årets ritt siden september i fjor. 

Takk til Stange kommune og Statens vegvesen som har gjort både asfalt og grus tryggere. Heldigvis er dette arbeid som kommunens innbyggere uansett vil nyte godt av.

...

Gylne Gutuer ble arrangert første gang i 2011.
2011-2012: Klubbritt
2013: Turritt
2014: NCF Rankingritt
2015-2019: NCF Norgescupritt
2018-2019: UCI 1.2 (3. ritt i Uno-X Development Weekend)
2020: Først avlyst på grunn av koronapandemien - så arrangert som planlagt allikevel
2021: UCI 1.2 igjen, den 5. september, live på TV2 Hoverdkanalen. Vi planlegger for det.

Frode Vilster Sørli (t.v.) og Kjetil Haaland på beryktede Truls Korseths Hjørne torsdag 27. august. Foto: Gjermund Trøan for Stangeavisa


0 Kommentar

Gylne Gutuer 6. september: Vakter søkes!

Postet av Ottestad IL - Sykkel den 4. Aug 2020

Det nærmer seg årets Uno-X Development Weekend som går av stabelen 4. – 6. september. Ritt på Lillehammer fredag 4. sept. og lørdag 5. sept. samt vårt eget UCI Gylne Gutuer søndag 6. september med start kl. 10.30.

Starten vil gå fra Stange sentrum ved Tingvoldtorget og vil ha samme trase som i fjor hvor vi bl.a. skal en tur innom Romedal, Ilseng og Hjellum i tillegg til den kjente traseen i Stange Vestbygd.

Vi ønsker at du skal bli med på denne sykkelfesten, enten som løypevakt eller stasjonær vakt.

Vakter må minimum ha gjennomført løypevaktkurs. For de som ikke har tatt dette allerede gjøres det på nett (Min Idrett) og tar ca 30 minutter. (Stasjonærvaktkurs er noe mer omfattende og tas på oppsatte tidspunkter og bestemte steder.) Det er behov for over 50 vakter! Rittet vil bli avviklet med rullerende stenging, dvs. at når frontbilen kommer foran rittet sammen med politibil vil all trafikk bli stanset inntil hele kortesjen har passert.

Målpassering er beregnet til ca kl. 14.30. Ved behov kan hver enkelt vakt deles opp i 2 slik at belastningen på hver enkelt vakt blir mindre. Uansett vil hel vakt ikke være aktiv lengre enn noe over 4 timer.

Tilbakemelding må skje så raskt som mulig og senest innen mandag 17.08, slik at vi tidligst mulig får oversikt over disponible mannskaper.

Tilbakemelding gjøres til:

Tor Haugstulen mobil 918 62 760 - mail tor.ha@online.no

eller

Terje Fjæstad mobil 920 93 471 - mail terje.fjastad@gjensidige.no

Nærmere detaljer om oppdraget vil bli gitt på et infomøte på Ottestad’s klubbhus torsdag 03.09 kl. 19.00 - 20.30.

Vi gleder oss, håper du også gjør det.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline