Løypevakter til Tour of Norway lørdag 19/5!

Postet av Ottestad IL - Sykkel den 20. Apr 2018

Løypevaktposisjonene ved Gåsbu og St. Mikaels Veg

Tour of Norway har bedt oss om å stille 41 løypevakter og 2 flaggvakter (midtrabattvarslere) på 4. etappe av Tour of Norway lørdag 19. mai.

OIL har fått tildelt delen av traséen mellom Hørsand og krysset Mørkvedvegen/Furnesvegen nede i Brumunddal (BSK tar seg av runden i Dala mellom oss og målgang i Brumunddal). Rittet skal oppom Gåsbu og følger så Bjørgedalsvegen. 

Hver post skal bemannes i ca. 1 t 20 m, den første på Hørsand 15:10-16:22 og den siste i Brumunddal 16:01-17:24.

Ta løypevaktkurset om du ikke har det! Du kan også stå løypevakt om du har fullført kurset for Stasjonære vakter.

Meld fra til Kjetil Haaland på e-post kbwhaaland@gmail.com om du vil bidra til inntekter for klubben. Vi tjener 8600,- på dette oppdraget. Du får link til posten du skal bemanne på e-post fra Kjetil (det er lov å komme med ønsker når du melder deg), og du møter direkte på post innen klokkeslettet du har fått tildelt. Enkelt og effektivt.




Ådne Holter sykler Paris-Roubaix

Postet av Ottestad IL - Sykkel den 3. Apr 2018

Foto lånt av FFWDwheels.com

Ikke før har vi kommet over de aldersbestemte landslagenes supre innsats i Gent-Wevelgem og Ronde van Vlaanderen før bekreftelsen på utmerket kapteinsarbeid kommer: Ådne får fornyet tillit fra landslagsledelsen på juniorutgaven av Klassikernes Dronning Paris-Roubaix søndag førstkommende.

Her kan dere se de 110 km junior herrer skal skrangle seg over. Riktignok mangler den beryktede Arenbergskogen, men Carrefour de l'Arbre med Hushovdsvingen er ikke et hakk bedre.

Ådne er elev ved NTG Lillehammer og sykler derfor i LCK-drakt. Men: Hjemme er fremdeles i Sandvika i Ottestad.



Landeveistreningen 3/4 avlyses

Postet av Ottestad IL - Sykkel den 3. Apr 2018

Foto: Gaute Nøkleholm

Temperatur og føreforhold tvinger oss til offisielt å avlyse dagens fellestrening på landeveien. Vi setter sikkerheten først.