Vedlikeholdsseminar kunstgress

Postet av Ottestad IL den 10. Okt 2022

P0760114.JPG

Tema er stell av kunstgressbaner, fremtiden med miljøvennlige kunstgressbaner, presentasjon av automatisert styring av undervarme, vedlikehold av kunstgressbaner og demo av utstyr til vedlikehold. Kurset består av teori og praksis, og det er hentet inn forelesere fra bransjen. Praksisdelen vil foregå på Hias kunstgressbane, der det ble lagt nytt dekke med miljøvennlig innfyll av typen Saltex Bioflex i 2021.

Sted: Ottestad klubbhus, Statsminister Otto Blehrs veg 32

Tid: Torsdag 20. oktober klokken 15.00-19.00

 • 15:00 Velkommen!
 • 15:15 Miljøvennlige kunstgressbaner
 • 16:00 Field Smart, automatisert styring av undervarme
 • 16:30 Pause med enkel matservering, kaffe og drikke
 • 17:15 Vedlikehold av kunstgressbaner og info om vedlikeholdsutstyr
 • Forflytning til Hias-bana
 • 18:00 Praktisk visning og demonstrasjon av vedlikeholdsutstyr
 • 19:00 Slutt
 • Pris 350 kr | Påmelding innen 15.10. på https://www.deltager.no/register/#/anleggsseminarKontaktperson UnisportOle Henrik Pedersen | tlf 93206055 | ole.henrik.pedersen@unisport.com


Sulland Cup i september

Postet av Ottestad IL den 9. Aug 2022

logobilde 2022.jpg

Dette er Sulland Cup:

• Alle lag spiller sine kamper på en dag

• 7-åringene spiller lørdag, 6-åringene spiller søndag

• Alle lag får minimum 3 kamper

• Spilletid: 2x10 minutter

• Premiering til alle spillere

• Lenke til Turneringsreglement


Påmeldingsavgift (per lag): 250 kr | Påmeldingsfrist: 1. september | GÅ TIL PÅMELDING

Velkommen til Sulland Cup!

Vennlig hilsen Ottestad IL fotball

Cupansvarlig Anders Skogli | anders@ottestadil.no | 951 35 398 (praktisk info, kampoppsett)

Daglig leder Mari Blokhus Nordtun | mari@ottestadil.no | 97173106 (påmelding og betaling)

Vedlegg:Praktisk info om fotballskolen

Postet av Ottestad IL den 5. Aug 2022

fotballskole5.jpg

Praktisk info

Start: Mandag 8. august, oppmøte klokken 8 for registrering og info til foreldre og barn.

Hvis barnet kommer fra en annen klubb enn Ottestad eller ikke har spilt fotball før, så si gjerne ifra til oss når dere kommer. Så kan vi ta litt ekstra godt vare på de som ikke kjenner så mange.

Sted: Ottestad Idrettspark

Tid: Vi har åpent kl. 8-15, kjernetid med aktiviteter er kl. 9-14. Oppmøte kl. 8 første dag.

Frokost: Barn som kommer tidlig må gjerne ta med niste og spise frokosten sin her

Mat: Vi serverer smøremat, frukt og grønt hver dag. Fredag griller vi hamburgere.

Utstyr: Ta med egen ball (husk å merke ball, flasker og klær med navn!). Leggskinn er påbudt, fotballsko er fint hvis du har. Ta med vannflaske. Er du keeper, så ta gjerne med egne hansker. Klær etter vær. Alle deltakere får utdelt TINE treningstrøye og sekk. Lurt å merke trøye og sekk med navn etter første dag.

Program: Første dag blir deltakerne delt inn i grupper etter alder, 8-10 barn per gruppe. Aktivitetene organiseres på stasjoner, her får man øve på skudd, føring, pasning, teknikk, spill, ballkontroll, målvakt og hinderløype. Hver gruppe har faste instruktører som følger dem rundt. På fredag er det avslutning med fotballturnering og grilling.

Instruktører: Vi har med oss 30 unge instruktører fra ungdomsskole og videregående. De aller fleste har erfaring fra tidligere fotballskoler. I tillegg er det minst 5 voksne til stede hver dag, disse vil ha et overordnet ansvar for deltakere og instruktører.

Fotografering: Vi ønsker å ta bilder under fotballskolen som kan brukes på nettsider og liknende. I tillegg tar vi lagbilder som trykkes i Stangeavisa. Bildene vil selvsagt bli brukt med varsomhet, og vi har registrert de som ønsker å reservere seg fra fotografering.

Solvett: Tirsdag formiddag kommer Kreftforeningen og forteller litt om hvordan man bør beskytte seg mot sola og deler ut solkrem. Se info om sol fra kreftforeningen. Ottestad IL er stolt samarbeidspartner til Kreftforeningen som har flere tilbud for kreftpasienter, pårørende og etterlatte.

Velkommen til aktive dager sammen med gamle og nye venner!

Daniel Zachariassen (leder fotballskolen) tlf. 94179843, daniel.zachariassen@outlook.com

Mari Blokhus Nordtun (leder OIL) tlf. 971 73 106, mari@ottestadil.noPåmelding til sommerens fotballskole

Postet av Ottestad IL den 2. Jun 2022

forside.jpg

GÅ TIL PÅMELDING

Velkommen til årets TINE fotballskole i Ottestad idrettspark 8.-12. august

Vi tilbyr følgende:

 • 5 dager fotballskole for gutter og jenter født mellom 2010 og 2015
 • Sunn lunsj og frisk frukt hver dag
 • Tine t-skjorte og sekk m/fotballnett
 • Morsom aktivitet og hyggelig samvær

Deltagere deles inn i grupper etter alder med ca. 12 i hver gruppe og to instruktører per gruppe. Aktivitetene organiseres på ulike stasjoner, her får man øve på skudd, føring, pasning, teknikk, spill, ballkontroll, målvakt og hinderløype.

Skolen er åpen fra kl. 08.00-15.00, kjernetid mellom 09-00-14.00.

Oppmøte første dag kl. 08.00 for velkomst og informasjon.

Avslutningsdagen har vi turnering, aktiviteter og grilling.


Pris kr. 1500,-.

Søskenmoderasjon: Pris hvis to eller flere søsken melder seg på er 1200 kr/barn. Gjelder fra første barn. HUSK å huke av for riktig pris på begge/alle barn.

Er det utfordringer med betalingen, kan du søke støtte fra vårt Medlemsfond. Send en søknad til post@ottestadil.no og skriv kort om hvorfor du du trenger støtte til å betale hele eller deler av avgiften. Alle søknader blir behandlet konfidensielt av daglig leder og styreleder.

NB! Ved påmelding vil du motta en bekreftelse på epost. Hvis denne ikke mottas, kan det bety at påmeldingen er mislykket, ta i så fall kontakt på post@ottestadil.no

Velkommen til aktive dager sammen med gamle og nye venner!Sosial treningshelg med storfint besøk

Postet av Ottestad IL den 30. Mai 2022

lag-4.jpg

J2010 har hatt en fantastisk helg med mye sosialt og to treningsøkter med to dyktige og kjente jenter. Det hele startet fredag 27.mai klokka 1900 på klubbhuset. Da ankom 15 spente jenter for to dager med mange fine og spennende aktiviteter. Da jentene hadde innkvartert seg ble det en slags mesternes mester med mange ulike aktiviteter. Jentene var delt inn i tre lag. Etter at mesternes mester var ferdig, ble det masse pizza som foreldre hadde lagd. Ettersom jentene skulle ha en treningsøkt allerede 0900 lørdag morgen, ble det tidlig ro på klubbhuset. Mange av jentene var nok spente på øktene neste dag.

Lørdag ble det en tidlig frokost og jentene fikk god tid til å gjøre seg klare før første økt. Klokka 0900 kom Julie Blakstad til klubbhuset og tok med seg jentene til dagens første økt. Etter en liten økt med oppvarming, var det på tide å øve ulike kamprelaterte ferdigheter. Jentene var læringsvillige og ivrige på å få til Julies øvelser. Julie var dyktig og jentene ivrige. Det ble en lærerik økt, som ble avsluttet med en spilleøkt.

Etter økta uta, gikk turen inn i klubbhuset hvor jentene fikk frukt og litt og drikke. Inne ble det en godt økt hvor Julie fikk fortelle litt om hva hun har opplevd så langt i sitt fotballiv og jentene fikk muligheten til å spørre Julie om det de måtte lure på. Det kom mye spennende spørsmål, og det er klart at jentene lurte på mye. Etter at økta var ferdig, ble det mulighet for selfier med Julie og autografer.

Etter dette tok Ane Nyløkken Helseth med seg jentene ut på feltet for økt nummer to. Tema her var førsteforsvarer. Dette er noe jentene ikke har jobbet mye med før. Det ble en fin økt på rundt 45 minutter før vi ga oss.

Klokka 1200 var den sosiale samlingen over, og det var fornøyde og stolte jenter som dro. Dette var gøy og stort for oss trenere også. Husk at det er den som driver mest med ball, som oftes blir best.

Takk til Julie Blakstad og Ane Nyløkken Helseth som var med og ga jentene våre minner for livet. Dere er supre! Ikke mange klubber som har to så store profil som stiller opp for klubben sin.

Takk til Merete Nissen Westgaard som lagde en helt fantastisk sosial sammenkomst for jentene.

Lars Schee og resten av støtteapparatet