NC3 - Gylne Gutuer 2018 er historie

Postet av Ottestad IL - Sykkel den 12. Jun 2018

Foto: Eivind Flensborg

Hei alle sammen!!

Nå som støvet bokstavelig talt har lagt seg i gutuene kan vi nok en gang se tilbake på et vellykket arrangement.  Tilbakemeldingene ha vært utelukkende positive, så det er all grunn til klappe hverandre på skulderen, en "bamseklem" er også på sin plass.

Tiden er også inne for å takke, og da er det spesielt en person som ruver høyt over alle oss andre;  Trond Fjæstad!!  Uten deg Trond, hadde det ikke blitt Gylne gutuer!!  Ingen oppgave er for stor, og ingen for liten.  Godt flankert av din kjære Kristin.
Jeg må jo nevne Kjetil Haaland også, som bobler over av energi og strør om seg med franske "sykkelfraser" som de fleste av oss blir svimle.  Det blir bra sykkelritt av slikt!

Stian Mikkelsen og Torleif Finstad er maskiner som sørger for transport av hundrevis av gjerder og skilter.  Godt hjulpet av en bra gjeng for å spre ut og samle sammen gjeder rundt start/mål.
Svein Haugom hadde stålkontroll på biler/motorsykler og sjåfører. Tor Haugstulen hadde samme kontrollen med vakter.

I tillegg har vi fått godt hjelp fra flere andre til ulike oppgaver for å lande det hele.

Da er det "bare" å se frem mot 2. september og den internasjonale utgaven av Gylne Gutuer.  Oppgavene står i kø også her, og oppfordringen går til dere alle; bli med å lage sykkelfest, dette er gøy!!


Bjørn


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.