Temporittet Mot Klokka 15. juni 2019

Foto: Eivind Flensborg

NCF Rankingritt, MasterCup, og Para-ritt, individuell tempo

Invitasjon og Påmelding

Mot Klokka flytter til Tangen, 12 km sør for Stange i år. Til Tangen kommer man via E6 avkjøring til Tangen eller Fv222 fra Hamar/Stange.
Parkering og sekretariat på Tangen skole. Start og mål i kryss FV222/Espavegen. Løypa går sørover langs Mjøsa med tre ulike vendemål og tilbake for alle klasser. Løypa er flat til småkupert.

NYHET! Vi kommer til å ha en para-kategori for syklister som ønsker å teste seg selv Mot Klokka. Det blir 4 klasser for para-syklistene, basert på hvilke sykler man bruker. Parasyklister som konkurrerer med en normal sykkel, trike (trehjulssykkel), og håndsykkel skal sykle 13 km. Parasyklister som konkurrerer på tandem skal sykle 25 km. Det er ikke lov med elektroniske sykler i rittet. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med Jason Dyck. (jason.dyck@sykling.no)

Klasser: KJ, KS, MJ, MS, Masters, og Para K/M
Løyper: MS 43 km
MJ, KS, Masters og Para tandem 25 km
KJ og Para sykkel, trike/trehjulssykkel og håndsykkel 13 km.

Løypeprofil:

Kart KJ og Para sykkel, trike/trehjulssykkel og håndsykkel. Vendemål er like nord for avkjøring til Espa Servicestasjon/Bolleland etter 6,5 km:

Kart KS, MJ, Masters, og Para tandem. Vendemål er like nord for rundkjøringene i trafikkmaskinen ved Strandlykkja etter 12,5 km:

Kart MS. Vendemål er like nord for kryss Korslundvegen etter 21,5 km: