Betaling av scoringskontrakter

Postet av Ottestad IL den 5. Des 2016

Vi takker alle som har støttet Ottestad A-lag med scoringskontrakter i 2016! Vi ber om at det innbetales 255 kr for 51 målscoringer til OIL fotball på vår konto 1813.65.01980.

Det er sendt ut epost og brev til innehavere av scoringskontrakter, men her kommer en liten påminnelse.

Antall scoringer 51

Sum per scoring 5 kr

Dermed ber vi om at 255 kr innbetales til Ottestad IL fotball på OIL-konto 1813.65.01980. Merkes «Scoring 2016».


Sesongen 2016 – utdrag av trener Leif Nordlis oppsummering:

«Vi startet sesongen med å slå Grue 4-1 borte i den første kvalifiseringsrunden til NM, men tapte andre runde hjemme mot Lillehammer med 1-0. Dermed ble det ikke noe cupeventyr for OIL-gutta denne våren. Denne sesongen skulle bli en overgangssesong til det nye seriesystemet, og vi var klare på at det kom til å bli vanskelig å bli topp fem og komme i neste års Regionserie. Vi fokuserte fra første kamp på prestasjoner og utvikling, og hadde lite fokus på resultater. Vi mistet to av våre mest rutinerte spillere i løpet av sesongen i kaptein Kojedal Bye og Teigland. Dette førte til at vi i de fleste kampene stilte med 7-8 juniorspillere. Vi har lært av våre feil, og mange spillere har utviklet seg mye. Vi endte som nr 12 i avdelingen etter 5 seiere, 5 uavgjorte og 16 tap. Fakta rund sesongen: Toppscorere ble Simen og Jonatan med 9 mål. Flest kamper sesongen 2016: Vebjørn med 27 av 28 kamper. Årets assistkonge ble Jonas Bolkan Nordli med 8 assist. Årets råtass ble Marcus de Flon med 7 gule kort i serie og cup. Marcus ble vinner av vår egen vinterserie på trening. Årets gjennombrudd på A-laget ble Gabriel Sjøli.»

Klare for ny Kretsserie

Ottestad IL vil takke trener Leif Nordli for all tid, sjel og innsats som er nedlagt i Ottestad over mange år – og en spesiell takk for et brennende engasjement for A-laget de siste fire sesongene. Nå starter en ny æra i den ferske Kretsserien, og vi har vært så heldige å få med oss Simen Arnesen som ny hovedtrener. Trenerteamet forsterkes med Amund Berge og Martin Lintorp, og vi setter vår lit til at denne trioen skal skape mye bra fotball sammen med A-laget i den kommende sesongen!

Tusen takk for støtten i 2016 – vi håper at du som supporter og støttespiller blir med på reisen videre i Kretsserien 2017!

Vennlig hilsen
Ottestad IL v/Mari Nordtun, daglig lederKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.